Het beste Head padel racket van dit moment

Author:

Ben jij op zoek naar een Head padel racket? Bekijk hier de top 5 beste Head Padel rackets van dit moment. Padel is een leuke sport waar je goed uitgedaagd wordt. Niet voor niets dat het steeds populairder wordt in Nederland. Nederlanders ontdekken tegelijkertijd ook steeds meer de kwaliteit van Head Padel Rackets. Vandaar dat we een top 5 hebben gemaakt.

Deze top 5 hebben we gemaakt op basis van specificaties, prijs-kwaliteit verhouding, eigen ervaringen met de rackets, populariteit en natuurlijk door te kijken wat gebruikers als reviews achterlaten.

1) HEAD Flash (Diamond)

) HEAD Flash (Diamond) - 2021 padel racket

Bekijk dit racket bij bol.com ›

Deze Head padel racket maakt deel uit van de Flash serie. Een racket serie uitgebracht in 2021. Hierdoor bezit hij over de laatste technologieën en kennis. Het is de Diamond versie, dit betekend dat het blad gevormd is als een diamant (traanvormig).

Qua spel is hij erg fijn. Het is een relatief licht racket waar je snel een wendbare beweging mee kunt maken. Door zijn snelle wendbaarheid geeft hij een gevoel van gemak en power. Dit maakt hem zeker ook geschikt voor de beginnende padelspeler.

Gewicht: 365 gr
Materiaal: EVA
Merk: Head
Afmetingen: 45 x 22 cm
Prijs: ± €70,-

Zacht handvat
Relatief veel power voor een beginnersracket
Prettig om mee te spelen
4,2 uit 5 sterren van 50+ reviews


2) Head Graphene 360 Zephyr UL (Round)

 Head Graphene 360 Zephyr UL (Round)

Bekijk dit racket bij bol.com ›

De volgende in deze lijst is de Head Graphene 360 padel racket. Deze heeft geen diamant vormig blad maar een rond blad. Hij is ontworpen voor de gemiddelde padel speler die beter presteert met een lichtgewicht racket, zoals vrouwen en jeugdspelers.

Het racket ligt fijn in de hand. Je voelt dat hij gemaakt is van goede materialen. Met de termen Ultra Light in de naam komt het niet als een verassing dat deze Ultra lichte versie daadwerkelijk licht aanvoelt. Je kunt hier gemakkelijk en vlug mee spelen.

Gewicht: 340 gr
Materiaal: EVA
Merk: Head
Afmetingen: 50 x 26 cm
Prijs: ± €95,-

Geweldig lichtgewicht racket
Ideaal voor vlugge bewegingen
Ontworpen voor o.a. vrouwen en jeugdspelers
Rond blad


3) Head Evo Sanyo Padel Racket beginner

Head Evo Sanyo Padel Racket beginner

Bekijk dit racket bij bol.com ›

De Head Evo Sanyo is een populair racket onder de beginnende padel spelers. Hij is ontworpen in samenspraak met een bekende padel speler: Sanyo Guittierez. Deze heeft zijn voorkeuren voor het racket door gegeven, en zo is dit fijne racket tot stand gekomen.

Hierdoor is het racket heerlijk wendbaar en heeft hij een redelijke dosis power. Het racket weegt 365 gram, dit is ideaal voor een goede balans tussen wendbaarheid en power. Bovendien is hij omhuld door zacht foam en heeft hij een fijn handvat.

Gewicht: 365 gr
Materiaal: EVA
Merk: Head
Afmetingen: 45 x 22 cm
Prijs: ± €70,-

Zacht handvat
Relatief veel power voor een beginnersracket
Prettig om mee te spelen
4,2 uit 5 sterren van 50+ reviews


4) HEAD Padelracket Graphene 360+

De HEAD Padelracket Graphene 360+ is een fijn racket met een strakke zwart-wit uitstraling. Het is een erg zacht racket, hierdoor heb je veel controle. Hij is niet heel erg geschikt voor een beginnende padel speler.

Het racket heeft een groot raakoppervlak. Bovendien is hij voorzien van Smart Bridge en CHIP-technologie. Hierdoor zit er een goede balans (midden) tussen comfort en kracht.

Teardrop blad gemaakt van carbon
Frame gemaakt van het lichte Graphene materiaal
Zacht blad


5) HEAD Flash Woman (Hybrid)

De HEAD Flash Woman (Hybrid) is speciaal ontworpen voor vrouwen. Zo heeft hij een andere gewichtsverdeling en is hij relatief licht maar zeer krachtig (360 gram). Niet voor niets classificeert Head dit racket tot de categorie comfort & power.

Het is erg eenvoudig om met dit racket te spelen. Hij heeft een flexibel frame en een ingebouwde beschermer. De kern is gemaakt van EVA soft rubber.

Teardrop blad gemaakt van carbon
Ontworpen voor dames
Stijlvol, maar stoer uiterlijk