De beste AirTrack 5m van nu

Author:

Ben je op zoek naar de beste 5m AirTrack van dit moment? Dan zit je hier goed. In dit artikel worden de beste AirTracks beschreven op basis van specificaties, prijs-kwaliteit verhouding en natuurlijk gebruikerervaringen.

Een AirTrack is een opblaasbare turnmat. Een goede is gemaakt van stevige PVC materiaal en heeft nylon naden die zijn gestikt en gelijmd. Zodat hij echt goed luchtdicht is. Bovendien moet hij dus ook waterdicht zijn en een goede schokwerende demping bevatten. Lees hieronder verder voor de top 5!


AirTrack Pro

De AirTrack Pro is een top-of-the-line gymnastiekmat die iedereen kan gebruiken om zijn vaardigheden te oefenen. Hij is gemaakt van duurzaam PVC DWF en heeft een comfortabel, anti-slip oppervlak dat ook schokabsorberend is.

De mat is 20 cm dik voor extra veerkracht en veerkracht, en wordt geleverd met een elektrische pomp voor snel opblazen. Hij heeft ook een eenvoudig ventiel met een rubberen ring voor gemakkelijk leeglopen. De AirTrack Pro is perfect voor gebruik thuis, in de sportschool, of zelfs op het strand.

Prettig in gebruik
4,9 uit 5 sterren van 30+ reviews
Duurzaam doublewall fabric PVC


Airtrack 5m Specialist

De volgende AirTrack van AirTrack Specialist werkt erg fijn in gebruik. De turnmat heeft een goed schokabsorberend effect en is gemaakt van hoogwaardig, milieuvriendelijk koolstofvezel. Dit maakt het doen van radslagen en salto’s erg eenvoudig en soepel.

Bovendien is de gymnastiekmat verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Je blaast de mat snel op met de elektrische pomp en je kunt hem meteen gebruiken. Het is een veilige mat met een hoog bounce effect.

Weerbestendig
Stevige handvatten
Turnmat met een goede bounce
Ook geschikt voor freerunnen, vechtsport en acrobatiek


Practics – Airtrack 5m

De Practics Airtrack 5m is een opblaasbare mat die perfect geschikt is voor gebruik zowel binnen als buiten. De mat is gemaakt van een met PVC gelamineerd materiaal dat waterdicht, lekvrij en slijtvast is. De mat heeft ook hoogwaardige ventilatiegaten met een dubbele afdichting, en hij wordt geleverd met handige klittenbandstrips waarmee je meerdere matten aan elkaar kunt koppelen.

De Airtrack is ook voorzien van stevige handgrepen aan beide kanten, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Over het geheel genomen is de Airtrack een duurzame en betrouwbare opblaasbare mat die perfect geschikt is voor gebruik in allerlei omgevingen.

Prijs-kwaliteit verhouding
Lekker dik (20cm)
Geleverd met tas en pomp
Ook beschikbaar in het zwart


YouAreAir Turnmat

De YouAreAir Master Sport Series AirTrack behoort zeker in deze top 5 thuis. Hij is in verschillende uitvoeringen en maten. Deze hoogwaardige AirTrack voldoet aan de EU normen en is geschikt voor gebruik binnen of buiten. Hij is 20 cm dik, waardoor hij ideaal is voor spelen, springen en tuimelen.

De twee handgrepen maken het gemakkelijk te verplaatsen, en de bijgeleverde mini-pomp maakt opzetten en afbreken een fluitje van een cent. Bovendien is de luchtdruk instelbaar is, zodat je de stevigheid kunt aanpassen aan je eigen behoeften.

Goede demping en vering
Ook in de zomer te gebruiken als waterbuikschuifbaan
Belastbaar tot 120 kg


Gorilla Sports AirTrack Luchtmat

De AirTrack trainingsmat is een veelzijdig en duurzaam toestel dat perfect is voor gymnastiek, cheerleading, en andere sporten. De mat is gemaakt van tweelaags PVC en voorzien van V-drop steek-technologie, waardoor hij geschikt is voor gebruik op water, binnen en buiten.

De mat bevat ook een witte streep in het midden ter oriëntatie tijdens het turnen, vier handgrepen voor gemakkelijk vervoer, en een opbergtas met twee handgrepen. Met de AirTrack trainingsmat zul je met gemak een groot aantal oefeningen kunnen uitvoeren.

Allround turnmat
Mooi afgewerkte mat
Voordelige aanschafprijs


Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk anders eens een van de andere AirTracks, of lees onze andere posts over turnen.