De beste ab trainers van dit moment

Author:

Ben je helemaal klaar met de gewone crunches om je buikspieren te trainen? Dan ben je op zoek naar een goede en leuke ab trainer. We willen allemaal wel mooiere buikspieren, maar dit kan vaak erg lastig zijn om ook daadwerkelijk te bereiken. Wanneer je al lang aan het sporten bent maar geen resultaat ziet kan een ab trainer de uitkomst zijn waar je op hebt gewacht!

Hieronder staan de beste ab trainers van dit moment. Deze selectie is tot stand gekomen na intensief onderzoek van gebruikerservaringen, specificaties, prijs-kwaliteit verhouding en eigen ervaring.


Twist & Shape

Twist & Shape

Bekijk hem op bol.com ›

Met de Twist & Shape ab trainer kan je op een makkelijke manier zowel je buik als je billen trainen! Bij dit apparaat hoef je er maar op te gaan staan, de hendels vast te pakken en dan draaien, makkelijker kan eigenlijk niet.

Op de Twist & Shape kan je 240 graden draaien, waarbij je je spieren zal aanspannen en zo ook vet zal verbranden. Bovendien verbeter je op deze manier jouw flexibiliteit en bloedcirculatie. Plus het is leuk om met dit apparaat te trainen want er zijn veel verschillende oefeningen die je kunt doen.

Maximale belasting: 150 kg
Trainingniveau’s: 3
Gewicht: 14,8 kg
Merk: Twist & Shape
Geschikt voor: Beginner tot gevorderde

✅ 4,4 uit 5 sterren van 150+ reviews
Gemakkelijk te gebruiken
Eenvoudig resultaat te bereiken
✅ Geschikt voor alle lichaamsvormen


MR. Panache Ab roller

Mr. Panache Ab trainer

Bekijk hem op bol.com ›

De Mr. Panache Ab roller zorgt ervoor dat jij op een makkelijke manier sterkere en mooiere buikspieren krijgt. Deze ab roller is van hoge kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten, waardoor jij zonder zorgen makkelijk kunt gaan sporten.

De ab trainer is makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Plus de fijne foam handvatten zorgen ervoor dat het gebruik comfortabel is. De Mr. Panache Ab roller komt met kniematje om op te zitten tijdens het sporten en ook een professioneel springtouw wordt meegeleverd.

Maximale belasting: 181 kg
Gewicht: 1,1 kg
Merk: Mr. Panache
Geschikt voor: Gevorderd tot pro

Prijs: ± 30,-

✅ 4,8 uit 5 sterren van 10+ reviews
Ideaal om de core te trainen
Stabieler dankzij breed wiel
✅ Inclusief kniematje en springtouw


Varius Fitness Pro Sliding Pads

Bekijk hem op bol.com ›

Een andere leuke manier om je buikspieren te trainen is met de Varius Fitness Pro Sliding Pads. Deze ab trainer bestaat uit 2 glijschijven die dubbelzijdig zijn. Hierdoor zijn de glijschijven vrijwel overal makkelijk te gebruiken.

De Varius Fitness Pro Sliding Pads zijn allebei 18 cm in diameter, dus je handen passen er makkelijk op. Trainen met deze glijschijven zal je core, schouders en armen al snel versterken. Bovendien is het erg leuk om te doen, je merkt heel snel veel verbetering!

Maximale belasting: 150 kg
Gewicht: 235 gram
Merk: Varius Fitness
Geschikt voor: Beginner tot pro

Prijs: ± 15,-

✅ Geschikt voor veel verschillende oefeningen
Te gebruiken op verschillende ondergronden
Fijne steun tijdens plankvormen
✅ Geschikt voor alle leeftijden


 Virtufit ab trainer

VirtuFit ab trainer

Bekijk hem op bol.com ›

Ben je wel fan van crunches, maar kan je rug het niet goed aan? Dan is deze Virtufit buikspiertrainer hetgeen wat jij zoekt! Door de rollende beweging krijg jij geen blessures tijdens het trainen en loop je er ook minder risico op dat je na een tijd ineens rugklachten begint te krijgen.

Door deze zachte buikspiertrainer te gebruiken, kan je jouw boven-, midden-, onder- en zijbuikspieren trainen. In combinatie met een goed voedingspatroon kan deze Virtufit ab trainer je garanderen dat je sterke en zichtbare buikspieren krijgt!

Maximale belasting: 150 kg
Garantie: 2 jaar
Gewicht: 4 kg
Merk: Virtufit
Geschikt voor: Beginner tot gevorderde

✅ Blessure preventief
Handig in gebruik
Helpt om een sixpack te vormen
✅ Eenvoudig te monteren


Matchu Sports – Ab mat

Matchu Sports ab mat

Bekijk hem op bol.com ›

Wanneer je snel last krijgt van je rug, bijvoorbeeld doordat je ruggenwervel over de grond rolt tijdens het doen van sit-ups, dan is de Matchu Sports ab mat voor jou! Het is een zacht maar stevig kussen die ervoor zorgt dat je comfortabel over de grond rolt zonder vervelende rugklachten.

De Matchu Sports ab mat zorgt er bovendien voor dat je core-spieren geïsoleerd worden tijdens het trainen. Hierdoor zal de focus op deze spieren liggen en train je deze optimaal. Hij is gemaakt van kunstleer en de binnenkant is gemaakt van synthetisch foam.

Maximale belasting: 300 kg
Materiaal: kunstleer en foam
Gewicht: 0,5 kg
Merk: Matchu Sports
Geschikt voor: Beginner tot pro

✅ Voorkomt blessures
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Handig accessoire om te hebben
Geschikt voor zowel schuine als rechte buikspier oefeningen
.


AWEMOZ Elastische Ab trainer

Awemoz elastische ab trainer

Bekijk hem op bol.com ›

De volgende in deze lijst is een elastische buikspiertrainer. Het principe werkt heel eenvoudig. Je zet je voeten op de voetplanken, houdt de anti slip handvatten in je handen en wanneer je naar achteren leunt voel je de weerstand van de 4 stevige elastieken.

Ook nog eens mooi meegenomen, naast buikspieren train je met deze ab trainer ook je borst, armen, benen, heupen, billen en dijen! Bovendien is hij te bestellen in vier verschillende kleuren en krijg je als bonus extra weerstandsbanden op gestuurd.

Maximale belasting: 120 kg
Gewicht: 379 gram
Merk: Awemoz
Geschikt voor: Beginner tot gevorderde

Prijs: ± 15,-

✅ Leuke variatie op gewone buikspieren
✅ In vier kleuren beschikbaar
Inclusief vijf weerstandsbanden
✅ Multifunctioneel


Schildkrot ab trainer

Schildkrot ab trainer

Bekijk hem op bol.com ›

Deze Schildkrot ab trainer werkt op hetzelfde principe als de bovenstaande Virtufit ab trainer. Hij is perfect voor als je thuis graag op een goede manier je buikspieren wilt trainen. Met dit apparaat kun je op een makkelijke manier zowel je buikspieren als de andere spieren in je bovenlichaam trainen.

Deze ab trainer is in de kleur groen met zwart en is gemaakt van staal. Daarnaast bevat de Schildkrot ab trainer ook handvaten van foam, waardoor het extra comfortabel aanvoelt tijdens het sporten. Met deze ab trainer kan je ontzettend veel verschillende oefeningen doen en zo de buikspieren kweken die jij graag wilt hebben.

Maximale belasting: 200 kg
Gewicht: 3 kg
Merk: Schildkrot
Geschikt voor: Beginner tot pro

Prijs: ± 50,-

✅ Inclusief foam hoofdkussen voor extra comfort
Rolt fijn omhoog
Professionele kwaliteit
✅ 4,2 uit 5 sterren van 150+ reviews


WEBU sit up bar

WEBU ab trainer

Bekijk hem op bol.com ›

De laatste in deze lijst is de WEBU sit up bar. Je kunt met deze ab trainer op een goede manier je buikspieren trainen. Deze houdgreep is op de grond te plaatsen en blijft goed zitten dankzij de zuignap aan de onderkant.

De WEBU sit up bar is ook voor jou geschikt aangezien je deze naar wens kunt instellen. Naast gewone sit-ups kun je ook andere oefeningen doen om heel je lichaam te trainen. Deze ab trainer is van een premium kwaliteit en is geschikt voor zowel beginners en gevorderde sporters.

Maximale belasting: 150 kg
Gewicht: 1,1 kg
Merk: WEBU
Geschikt voor: Beginner tot gevorderde

Prijs: ± 15,-

✅ Makkelijk te verstellen
Werkt fijn in gebruik
Erg goede en sterke zuignap
✅ Inclusief weerstandbanden met handvatten