Op zoek naar een buikspiertrainer?

Author:

Ben je nog op zoek naar een buikspiertrainer? Standaard sit ups en crunches kunnen na een tijd natuurlijk ontzettend saai worden en daarom zijn er ook meer dan genoeg buikspiertrainers te krijgen. Gelukkig zijn er nu ook meer dan genoeg buikspiertrainers te vinden waarmee je genoeg oefeningen kunt doen. Hieronder heb ik er een aantal op een rijtje gezet.


Virtufit ab trainer

VirtuFit ab trainer

Bekijk hem op bol.com ›

Dankzij de Virtufit buikspiertrainer kan jij op de juiste manier je buikspieren goed trainen, zonder dat je de rug onnodig zal belasten. Zo zal je tenminste geen blessures krijgen tijdens het trainen en loop je ook minder risico op latere eventuele rugklachten.

Door deze buikspiertrainer te gebruiken, kan je de boven-, midden-, onder- en zijbuikspieren trainen. Vooral als je daarnaast ook gezond eet, zal de Virtufit buikspiertrainer je verder kunnen helpen in je fitness.

Maximale belasting: 150 kg
Garantie: 2 jaar
Gewicht: 4 kg
Merk: Virtufit
Geschikt voor: Beginner tot gevorderde

✅ Blessure preventief
Handig in gebruik
Helpt om een sixpack te vormen
✅ Eenvoudig te monteren


Twist & Shape

Twist & Shape

Bekijk hem op bol.com ›

Als je op een eenvoudige manier je billen en buik wilt trainen dan is de Twist & Shape ab trainer wat je zoekt. Het gebruik van deze buikspiertrainer is eenvoudig. Je pakt de hendels vast, gaat draaien en de buikspieren komen (bijna) vanzelf.

Door dit apparaat te gebruiken, verbeter je de flexibiliteit en bloedcirculatie van je lichaam. Op de Twist & Shape kan je 240 graden draaien, waarbij je je spieren zal aanspannen en zo ook vet zal verbranden. Er zijn ook veel verschillende oefeningen die je kunt doen op dit apparaat, waardoor je je niet gaat vervelen!

Maximale belasting: 150 kg
Trainingniveau’s: 3
Gewicht: 14,8 kg
Merk: Twist & Shape
Geschikt voor: Beginner tot gevorderde

✅ 4,4 uit 5 sterren van 150+ reviews
Gemakkelijk te gebruiken
Eenvoudig resultaat te bereiken
✅ Geschikt voor alle lichaamsvormen


DC sports sit up assistant

DC sports sit up assistant

Bekijk hem op bol.com ›

Deze sit up assistant van DC Sports is ideal om je te helpen bij het trainen van je buikspieren. Deze buikspiertrainer is lekker compact, waardoor je het overal kunt meenemen en gebruiken. Dit maakt hem gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

Met deze buikspiertrainer kan iedereen genieten van een effectieve workout voor de buikspieren waar je maar wilt. De sit up assistant van DC Sports is ook verstelbaar en daardoor geschikt voor meerdere, verschillende oefeningen. Ook is het van hoogwaardige kwaliteit gemaakt, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over of het kapot zal gaan of niet.

Maximale belasting: 150 kg
Gewicht: 0,64 kg
Merk: DC sports
Geschikt voor: Beginner tot gevorderde

Prijs: ± 15,-

✅ Makkelijk in te stellen
Gemakkelijk in gebruik
Zuignap principe
✅ Compact


AWEMOZ Elastische buikspiertrainer

Awemoz elastische buikspiertrainer

Bekijk hem op bol.com ›

De AWEMOZ Elastische Buikspiertrainer vermindert het risico op blessures voor het sporten en zal de pijn na het sporten ook meteen verlichten. Dit apparaat kan je niet alleen voor je buikspieren gebruiken, maar ook voor je borst, armen, benen, heupen, billen en dijen.

Deze elastische buikspiertrainer is makkelijk overal mee naartoe te nemen, waardoor je altijd makkelijk kunt sporten. De AWEMOZ Elastische Buikspiertrainer komt ook met een set weerstandsbanden. Hierdoor kun je jouw lichaam extra goed kunt trainen tijdens je workout.

Maximale belasting: 120 kg
Gewicht: 379 gram
Merk: Awemoz
Geschikt voor: Beginner tot gevorderde

Prijs: ± 15,-

✅ Leuke variatie op gewone buikspieren
✅ In vier kleuren beschikbaar
Inclusief vijf weerstandsbanden
✅ Multifunctioneel


Active Touch Buikspiertrainer

Active Touch Buikspiertrainer

Bekijk hem op bol.com ›

De Active Touch buikspiertrainer zal ervoor zorgen dat jij in no time zichtbaar resultaat merkt met je buikspieroefeningen. Deze ergonomische buikspiertrainer gebruikt een computer, waardoor je makkelijk allerlei gegevens over je workout kunt zien.

Op het scherm van de Active Touch buikspiertrainer kun je meerdere functies zien, zoals de trainingstijd of het aantal calorieën wat je al verbrand hebt. Ook heeft het een telfunctie. Bij levering krijg je niet alleen een gebruiksaanwijzing, maar ook trainingsaanwijzing, zodat je altijd de juiste oefeningen kunt doen.

Maximale belasting: 100 kg
Gewicht: 2 kg

Merk: Active touch
Geschikt voor: Beginner

Prijs: ± 35,-

✅ Telfunctie motiveert het sporten
✅ Inclusief computer
Lichte support maakt de oefening makkelijker
Let op! Gebruiksaanwijzing in het Pools


Ab Crunch Buikspiertrainer 

Ab Crunch buikspiertrainer 

Bekijk hem op bol.com ›

Als je op een makkelijke manier je buikspieren wilt gaan trainen, is de AB Crunch buikspiertrainer de juiste optie voor jou. Deze buikspiertrainer is installatievrij en kan je direct al gebruiken. Ook kun je de intensiteit verstellen, zodat je het altijd kunt aanpassen naar wat jij wilt op dat moment.

De AB Crunch biedt je ook de mogelijkheid om oefeningen voor je armen, benen en schouders te doen. Het bevat een comfortabel zitkussen en heeft een schuimrubberen grip, waardoor je met al het gemak kunt trainen. Deze buikspiertrainer is geschikt voor alle trainingsniveaus en leeftijden.

Maximale belasting: 100 kg
Gewicht: 6 kg
Merk: AB Crunch
Geschikt voor: Beginner tot gevorderde

Prijs: ± 99,-

✅ Pakt veel spieren aan
✅ Inclusief DVD met oefeningen
Elastische weerstandsbanden
✅ Prettig kussen ontwerp


Ox-Sports Ab Roller

Ox-Sports Ab Roller

Bekijk hem op bol.com ›

Als je jouw workouts naar een hoger niveau wilt tillen, is de Ab roller van Ox-Sports wellicht iets voor jou! Deze buikspiertrainer heeft meerdere functies. Zo kan je bijvoorbeeld planks doen en de handvaten gebruiken om het makkelijker te maken voor je polsen. Ook is het natuurlijk een ab roller en kan je de buikspieren er goed mee trainen.

De Ab roller van Ox-Sports komt ook met twee weerstandsbanden, twee opdrukstangen en een kniebeschermer. Zo krijg je direct alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en effectieve training van je lichaam.

Maximale belasting: Onbekend
Gewicht: 250 gram
Merk: Ox-Sports
Geschikt voor: Ervaren tot pro

Prijs: ± 40,-

✅ Leuke variatie op gewone buikspieren
✅ In vier kleuren beschikbaar
Inclusief vijf weerstandsbanden
✅ Multifunctioneel


Matchu Sports – Ab mat

Matchu Sports ab mat

Bekijk hem op bol.com ›

De laatste buikspiertrainer in deze lijst is de Matchu Sports ab mat. Technisch gezien is dit een hulpmiddel zodat je ruggenwervel niet over de grond rolt tijdens het sporten. Ideaal wanneer je veel sit-ups en crunches wilt doen!

Door het kussen te gebruiken zal de focus van de oefening op de core-spieren komen te liggen. Hierdoor train je deze optimaal. Het kussen zelf is stevig maar zacht en gevuld met synthetisch foam. De buitenkant is gemaakt van kunstleer, zo kan je eenvoudig zweet wegvegen.

Maximale belasting: 300 kg
Materiaal: kunstleer en foam
Gewicht: 0,5 kg
Merk: Matchu Sports
Geschikt voor: Beginner tot pro

✅ Voorkomt blessures
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Handig accessoire om te hebben
Geschikt voor zowel schuine als rechte buikspier oefeningen
.