Zoek jij een verstelbare fitnessbank? – Top 7

Author:

 Als je graag wilt dat je sneller en beter resultaat gaat zien met je workouts en je graag goed wilt sporten, is een verstelbare fitnessbank wellicht iets voor jou! Met een verstelbare fitness bank kan je ontzettend veel nieuwe oefeningen doen! Hieronder staan een aantal fitnessbanken van goede kwaliteit.

Vita5 fitnessbank verstelbaar

Vita5 fitnessbank verstelbaar

Bekijk dit bankje bij bol.com ›

De Vita5 Halterbank is perfect om je workouts naar een hoger niveau te tillen. Deze fitnessbanken hebben de kwaliteit die je ook vindt in sportscholen! De rugleuning kun je op 7 verschillende standen instellen en je kan de fitnessbank voor verschillende dingen gebruiken, zoals bijvoorbeeld ook een Sit Up bank.

Deze halterbank is makkelijk opklapbaar, waardoor deze nooit meer ruimte in zal nemen dan je wilt. Ook komt de Vita5 Halterbank met een hoofdkussen voor extra ondersteuning en heeft de fitnessbank anti slip rubberpoten, zodat je geen krassen op de vloer krijgt.

Maximale belasting: 200 kg
Hoogte: 106 cm
Gewicht: 15 kg
Merk: Vita5
Prijs: ± €139,-

✅ 4,8 uit 5 sterren van 50+ reviews
Voelt degelijk aan
Makkelijk schoon te maken
✅ Goede prijs-kwaliteit verhouding


Tunturi UB40 fitnessbench

Tunturi UB40 fitnessbench

Bekijk dit bankje bij bol.com ›

De Tunturi UB40 halterbank kun je zowel inzetten als halterbank als fitnessbank om je buikspieren flink mee te trainen. Ook is deze halterbank makkelijk onder haltersteunen te plaatsen voor een intensieve training met zware gewichten.

Deze fitnessbank is makkelijk te verstellen met 6 verschillende standen voor de rugsteun en 2 verschillende standen voor de zitting. De Tunturi UB40 heeft een lange levensduur dankzij de gestikte zitten en heeft ook antislip rubberen vloerbeschermers, zodat je vloer niet beschadigd wordt.

Maximale belasting: 250 kg
Hoogte: 47 cm
Gewicht: 17,5 kg
Merk: Tunturi
Prijs: ± €139,-

Goede kwaliteit
Stevige metalen frame
Eenvoudig in elkaar te zetten


Tokuyi Fitnessbank verstelbaar

Tokuyi Fitnessbank verstelbaar

Bekijk dit bankje bij bol.com ›

De Tokuyi Fitnessbank is ideaal als je veel verschillende fitness oefeningen thuis wilt kunnen doen! Deze fitnessbank komt met wel 7 verschillende rugposities en 3 zitposities zodat je de bank altijd zo kunt instellen zoals jij dat graag wilt voor je workout.

Doordat deze fitnessbank zo multifunctioneel is, kun je het gebruiken voor veel verschillende oefeningen. Met de Tokuyi Fitnessbank bespaar je ook ruimte, want de bank is eenvoudig in te klappen na gebruik. Verder is de voetensteun van de Tokuyi Fitnessbank ook ontzettend fijn om mee te trainen.

Maximale belasting: 150 kg
Hoogte: 50 cm
Gewicht: 11,5 kg
Merk: Tokuyi
Prijs: ± €139,-

Allround fitness apparaat
Stabiel frame
Fijne prijs-kwaliteit verhouding
Makkelijk te verplaatsen


EchoGoods Halterbank

EchoGoods Halterbank

Bekijk dit bankje bij bol.com ›

Deze halterbank is perfecht om je hele bovenlichaam thuis professioneel mee te kunnen trainen! De EchoGoods Halterbank is namelijk in 5 verschillende posities te verstellen en bij de levering krijg je er een gratis trainingsschema bij, zodat je precies weet hoe je jouw trainingen het beste kunt aanpakken!

Ook krijg je een set weight plates bij de EchoGoods Halterbank waardoor je direct goed aan de slag kunt! De halterbank zit erg comfortabel en is zelfs al gemonteerd, waardoor je zelf niet hoeft uit te zoeken hoe je het in elkaar moet zetten. Na de training is de fitnessbank ook weer eenvoudig in te klappen.

Maximale belasting: 340 kg
Hoogte: 40 cm
Gewicht: 14 kg
Merk: EchoGoods
Prijs: ± €139,-

Goede klantenservice
Inclusief twee halterschijven (5kg)
Gratis E-book met krachtoefeningen
Geschikt voor een zware gewichten


OneTwoFit Fitnessbank verstelbaar

OneTwoFit Fitnessbank verstelbaar

Bekijk dit bankje bij bol.com ›

De OneTwoFit Fitnessbank is perfect als multifunctionele trainingsbank voor thuis! Hiermee kun je namelijk zowel je borst, rug of schouders als je buikspieren en benen trainen. Daarbij is de fitnessbank eenvoudig in te klappen voor na gebruik.

Deze fitnessbank heeft een gewicht capaciteit van wel 150 kg, waardoor deze dus veiligheid en stabiliteit voor je training levert. Ook is de OneTwoFit Fitnessbank erg comfortabel dankzij het zachte leer en de hoge dichtheid van het schuim. Deze fitnessbank is uiterst geschikt voor een goede workout voor je hele lichaam thuis.

Maximale belasting: 150 kg
Hoogte: 53 cm
Gewicht: 10 kg
Merk: OneTwoFit
Prijs: ± €150,-

✅ Verstelbaar in zeven posities
✅ Simpele (de-) montage
✅ Mooi ontwerp
✅ Inclusief resistance bands


Kauffmann PRO Sports fitnessbank

Kauffmann PRO Sports fitnessbank

Bekijk dit bankje bij bol.com ›

Dankzij de Kauffman PRO Sports Fitnessbank verstelbaar kan je thuis makkelijk een goede, intensieve workout doen. Deze verstelbare bank heeft 7 verschillende standen voor de rugsteun en 2 verschillende standen voor de zitten, waardoor je makkelijk meerdere spiergroepen kunt trainen met deze bank.

Met een maximaal belastbaar gewicht van 350 kg is de Kauffman PRO Sports Fitnessbank perfect voor intensieve trainingen. Daarbij kun je deze bank makkelijk onder haltersteunen plaatsen, waardoor je er makkelijk met gewichten mee kunt werken. Als je dit apparaat bestelt, krijg je er ook nog gratis weerstandbanden bij.

Maximale belasting: 350 kg
Hoogte: 40 cm
Gewicht: 10 kg
Merk: Kauffman PRO Sports
Prijs: ± €130,-

Voordelige prijs
✅ Lichtgewicht
✅ Geschikt voor veel oefeningen
➖ Claim van 350kg is discutabel


Ritfit fitnessbank verstelbaar

Ritfit fitnessbank verstelbaar

Bekijk dit bankje bij bol.com ›

De Ritfit fitnessbank verstelbaar is perfect voor zowel beginners als topsporters om thuis mee te kunnen trainen. De rugleuning is te verstellen in 6 verschillende standen en de zitting kun je op 4 verschillende standen zetten, waardoor je altijd verschillende workouts ermee kunt doen.

Het hoogwaardige leer van de Ritfit Halterbank zorgt voor een comfortabele zitting en het apparaat heeft een maximale belastbaarheid van wel 230 kg! Halterbanken kunnen natuurlijk veel plek innemen, maar daarom is de Ritfit Halterbank makkelijk opklapbaar zodat je het met weinig ruimte weer kunt opbergen.

Maximale belasting: 230 kg
Hoogte: 35 cm
Gewicht: 16 kg
Merk: Rifit
Prijs: ± €170,-

Klassiek ontwerp
Zowel stoel als leuning verstelbaar
Degelijk
Voor 90% gemonteerd geleverd