De Ultieme Gids voor Vinger Skateboarden

Author:

Als je op zoek bent naar een leuke nieuwe manier om actief te worden en vermaakt te blijven, kijk dan eens naar vinger skateboarden! Of je nu een beginner of een pro bent, finger skateboarden is een spannende en lonende activiteit die perfect is voor mensen van alle leeftijden. Dus waar wacht je nog op? Laten we alles wat vinger skateboarden te bieden heeft eens nader bekijken!


Wat is Finger Skateboarding?

Finger skateboarden is net als gewoon skateboarden, maar dan met je vingers in plaats van je voeten. Het is een geweldige manier om te oefenen en je vaardigheden te perfectioneren zonder het risico te lopen op bulten of blauwe plekken.

Alles wat je nodig hebt is een miniatuur skateboard (deze worden meestal in sets verkocht) en wat lege ruimte. Met deze spullen in de hand kun je beginnen met het oefenen van trucs, het leren van nieuwe technieken en je uitleven!

finger skateboard

Voordelen van een vinger skateboard

Behalve dat het ontzettend leuk is, heeft vingerskateboarden nog een aantal andere voordelen. Om te beginnen helpt het bij het opbouwen van coördinatie en evenwicht. Als je regelmatig oefent, kun je trucs soepeler en nauwkeuriger uitvoeren.

Daarnaast kan het ook helpen om je kernspieren te versterken, omdat je leert hoe je het board met je vingertoppen kunt besturen. Ook voor de friemelaars onder ons biedt zo’n finger skateboard veel steun om met je vingers bezig te zijn. Tot slot biedt het een uitstekende gelegenheid om te socialiseren; het is superleuk om het samen te doen!


De leukste finger skateboards van dit moment

Natuurlijk is finger skateboarding ook een super leuk cadeau om te geven! Daarom hebben we de leukste vier packs op een rijtje gezet. Het is een cadeau wat geschikt is voor kinderen, maar het is ook voor volwassenen die veel friemelen een leuk cadeau!

LAPCRASH 23-delig

We beginnen met de meest uitgebreide pack. Hij bestaat uit 23 delen, waaronder drie skateboard ramps. Hiermee kun je dus trucs uithalen en heb je ergens om overheen te crossen. Dit maakt het erg leuk!

Bovendien bezit de set niet alleen maar finger skateboards maar ook finger steps, skeelers, een pompje en kleding voor je vinger. Hilarisch!

Aantal onderdelen:
Merk: LAPCRASH


Heuts Goods | Vinger Skateboard

Wanneer je voor echte kwaliteit wilt gaan dan is de Heuts vinger skateboard wat je zoekt. Dit skateboard rijdt namelijk op goede wieltjes met een vijfdelig houten skateboard.

Hierdoor rijdt hij heel soepel. Het is dus geen “goedkoop” plastic kinderspeelgoed, maar hij is gemaakt voor de friemelende volwassenen vingerboarders onder ons!

Let op: bevat maar 1 skateboard
Merk: Heuts


LAPCRASH 15-delig vinger skateboard

Dit is een andere favoriet van speelgoedliefhebbers. Gemiddeld krijgt deze vinger skateboard pack een 4,3 uit 75+ beoordelingen. Wederom is het een set van LAPCRASH.

Echter deze keer zitten er geen skateboard ramps bij. Wel heeft hij meer skateboards dan de 23-delige set. De skateboards hebben een leuke en stoere opdruk.

Aantal onderdelen: 15
Merk: LAPCRASH


Fingerboard 6 Stuks

De laatste is de goedkope FG finger skateboard pack van 6 stuks. Ze zijn vrolijk gekleurd en gemaakt van plastic. Dit maakt ze ideaal om uit te delen bij een kinderfeestje bijvoorbeeld!

Helaas kan je bij het bestellen niet kiezen uit de kleur of opdruk. Maar, ze zijn allemaal kleurrijk en vrolijk. Dus het zal sowieso een geslaagde traktatie zijn!

Bevat 6 verschillende boards
Merk: FG Goods


Als finger skateboarden klinkt als iets voor jou, waar wacht je dan nog op? Pak vandaag nog wat spullen en begin op het pad om een ervaren skater te worden! Met genoeg toewijding en hard werken zijn er geen grenzen aan wat voor trucs of prestaties je binnen de kortste keren kunt uitvoeren – dus aarzel niet – probeer het vinger-skateboarden vandaag nog!