De beste stelten

Author:

Ben je van plan om stelten te kopen? Hier in dit artikel staat de top 5 beschreven. Deze top 5 is samengesteld op basis van specificaties, prijs-kwaliteit verhouding en natuurlijk gebruikerservaringen.

Playwood houten stelten

De eerste in deze lijst zijn de Playwood houten stelten. De traditionele stelten hebben twee planken, zodat je op twee verschillende hoogtes kunt staan. Als je het lage blok onder de knie hebt, kun je proberen op het hoge te staan!

Deze stelten zijn gemaakt van ongelakt beukenhout en ze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten met 6 schroeven. De totale product hoogte is 174 CM. De hoogte van het lage voetstuk is 32 CM en die van het hoge 57 CM.

Maximaal draaggewicht is 70 kilogram.
Gemaakt van hard beukenhout
Leuk om te gebruiken


Houten stelten Angel toys

Deze beukenhouten stelten van Angel Toys zijn een geweldige manier om je kinderen buiten en actief te krijgen. De stelten hebben twee steunen maar je kunt deze los schroeven en hoger maken. Dus je hebt genoeg plek om te groeien en steeds hoger te lopen!

Het maximum gewicht van deze stelten is 60 kilo. De houten stelten zijn ook lekker fris van kleur met rode en blauwe steunen. Ze zijn een geweldige manier om je kinderen in beweging te krijgen en hun evenwicht en coördinatie te verbeteren.

In hoogte verstelbaar
Vrolijk uiterlijk
Inclusief opbergnet


Small foot Aluminium stelten

Deze stelten zijn perfect om van kleine mensen grote mensen te maken! De duwstang is 2-voudig verstelbaar, en de voetsteunen zijn van stevig plastic en kunnen met schroeven op 3 plaatsen vastgezet worden. Met deze stelten leren kinderen spelenderwijs hun evenwicht te bewaren.

De handgrepen zijn gemaakt van sponsrubber, waardoor ze prettig vast te pakken zijn. Bovendien zijn de stelten gemaakt van aluminium, dus ze zijn licht en duurzaam. Je kunt de lengte instellen van 92 tot 145 cm, en de voetsteunen zijn verstelbaar op 15, 20 en 25 cm. Dus of je kind nu lang of kort is, deze stelten zullen zeker voor uren speelplezier zorgen!

Maximaal draaggewicht is 50 kilogram
Gemaakt van licht aluminium
Makkelijk te verstellen


Goki Stilts

De volgende in deze lijst zijn de houten Goki Stilts. Het concept van deze Goki Stilts is erg eenvoudig en simpel. Ze zijn gemaakt van licht hout en hebben aan het uiteinde twee horizontale steunen. Deze steunen kun je gebruiken om je balans te houden.  

Ze zijn gemaakt van hout en kunnen daarom maximaal 50 kilo dragen. Kinderen tussen 3 tot 12 jaar zijn de doelgroep. Daarom kun je ook de voetsteuntjes van hoogte wisselen. De totale hoogte van 1 stelt is 103 cm.

Klein formaat
Verstelbaar op 3 hoogtes
Gemaakt van hout


Spero Werkstelten 

Deze zwaar uitgevoerde aluminium werkstelten zijn perfect voor allerlei toepassingen, van werkplaatsgebruik tot bouw- en schilderwerk. De werkstelten zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar, licht van gewicht en hebben een flexibel ophangsysteem dat een goed uitgebalanceerde stabiliteit biedt.

Ze zijn geschikt voor elke schoenmaat en kunnen een totaal gewicht van maximaal 102 kg dragen. De hoogte van de stelten is ook gemakkelijk instelbaar door middel van vleugelmoeren in de staanders. Deze werkstelten kunnen in veel situaties gebruikt worden, zodat ze het ideale gereedschap zijn om gemakkelijk aan plafonds, muren, heggen en afrasteringen te werken die normaal met een trap gedaan worden.

Ook in andere uitvoeringen beschikbaar
Gemaakt voor het werk
Professioneel