Basketbalpaal gezocht?

Author:

Ben je van plan een basketbalpaal aan te schaffen? Lees in dit artikel welk basketbalpaal bij jou wensen past. Je hebt veel verschillende basketbalpalen op de markt, sommige zijn beter dan andere. Daarom hebben we een top 6 gemaakt met de beste basketbalpalen van dit moment.


NordFalk Basketbalpaal – Beste prijs-kwaliteit verhouding

De eerste in deze lijst is de NordFalk basketbalpaal. Het is een goede paal met een nette prijs-kwaliteit verhouding. De paal is volledig in hoogte verstelbaar, zodat je hem op de perfecte hoogte voor je spel kunt instellen. De verzwaarde basis maakt de paal heel stabiel, zelfs als hij met zand of water gevuld is.

Dankzij de twee soepele wielen is de paal gemakkelijk te verplaatsen, waardoor hij perfect is voor zowel binnen als buiten. Als je klaar bent met spelen, vouw je de basketbalpaal gemakkelijk op om hem compact op te bergen.

Ringhoogte: 178 cm tot 213 cm
Met wieltjes
Gekleurd nylon net


VirtuFit Verstelbare Basketbalpaal – Populairste keuze

De tweede in deze lijst is de populaire VirtuFit Basketbalpaal. De basket is verstelbaar van 170 tot 215 cm, dus hij is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De ring heeft een diameter van 40 cm, zodat je tijdens je spel een standaard basketbal kunt gebruiken.

De paal is gemaakt van duurzaam staal, dus hij is bestand tegen jarenlang gebruik. Hij is gemakkelijk in elkaar te zetten, en de bijgeleverde instructies maken het opzetten eenvoudig.

Wordt geleverd met basketbal en pomp
Kunststof voet met wieltjes
Mooi ontwerp


Pegasi Dunk Master – Professionele kwaliteit

Deze basketbalpaal is ontworpen voor intensief gebruik, dus hij is perfect voor iedereen die zijn spel wil verbeteren. Met de snelle powerlift verstelling kun je de hoogte van de paal snel en gemakkelijk veranderen, terwijl de grote, breukvaste achterplaat tegen een stootje kan.

Het weerbestendige nylon net is ook gebouwd om lang mee te gaan, en het hele systeem is gemakkelijk in elkaar te zetten. Bovendien heeft de basketbalpaal een strakke afwerking die hem een professionele uitstraling geeft.

Erg goede kwaliteit
Voorzien van een quick power lift adjustment
Strakke afwerking


Dunlop Basketbalring met voet – Scherpste prijs

De Dunlop basketbalpaal is een goede keuze voor iedereen die een betaalbare basketbalpaal wilt. De basketbalring, het net en het achterbord zijn allemaal van stevig materiaal, zoals nylon, gemaakt zodat je de paal buiten kunt laten staan zonder je zorgen te maken over beschadiging door weerselementen.

Bovendien is de paal in hoogte verstelbaar van 165 tot 205 centimeter, zodat je hem aan je behoeften kunt aanpassen. Let op, de montage is wel even puzzelen. Tot slot kan de basis met water of zand gevuld worden voor extra stabiliteit.

Basketbalnet met standaard
Krijgt gemiddeld een 4,0 uit 5 sterren
Relatief stevig


Tarmak Decahtlon – voor kinderen en volwassenen

De basketbalpaal B100 van Tarmak is een prima model om mee te starten. Hij is verstelbaar op 5 verschillende speelhoogtes, van 2,20 meter voor kinderen van 8 jaar en ouder, tot 3,05 meter – de officiële hoogte. Deze paal kan dus met je meegroeien, of door het hele gezin gebruikt worden.

Hij is ook stevig en stabiel dankzij de 46 liter voet en de paal die gemaakt is van metaal. Bovendien wordt hij geleverd met een basketbalnet en alle nodige montage-instructies. Het opzetten is erg eenvoudig, je kunt binnen 10 minuten spelen.

2 jaar garantie
Voor 60 euro meer heb je een model met wieltjes
Maakt deel uit van de Tarmak Basket reeks


Step2 Basketbalpaal – Speciaal ontworpen voor kinderen

De laatste in deze lijst is deze van Step2. Hij is ideaal voor kinderen die van basketbal houden. Bovendien zorgt het gooien en vangen met een bal voor een betere motoriek! De basketbalpaal groeit namelijk met je kind mee omdat je hem eenvoudig aan kunt passen van 76 tot 122 cm.

Het grote bord met de brede rand maakt het gemakkelijk de bal in de hoepel te schieten, en de stevige rand met echt geweven net maakt het een duurzaam stuk speelgoed dat jaren meegaat.

Verbetert de motoriek
Geleverd met basketbal (15,2 cm)
Speciaal geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud